Een verslag van onze rondreis door West-Amerika en Florida

Nog twee nachtjes slapen

Nog heel even wachten en dan is het zover. Na maanden van voorbereiding vliegen we dan eindelijk naar Florida. Erg spannend allemaal. Helemaal nu er een tragisch ongeluk is gebeurt waarbij een vliegtuig is neergestort. Dan hebben we extra kriebels om in het vliegtuig te stappen.
Gelukkig weten we allebei dat het risico heeeeel erg klein is dat er ook iets met ons gebeurt, maar het nare gevoel zal toch blijven.
We laten ons niet kennen en verheugen ons erg op onze vakantie.

Dit is ons reisschema tot nu toe:
We vliegen zondag ochtend eerst naar Atlanta in Amerika. Daar moeten we overstappen op een binnenlandse vlucht richting Miami. Als alles mee zit komen daar rond half 7 in de avond aan.
We gaan dan onze auto uitzoeken en waarschijnlijk meteen door naar ons hotel. We proberen natuurlijk nog even een supermarkt te vinden voor wat kleine boodschappen, maar als dat niet lukt gaan we lekker vroeg naar bed.
Maandag 21 juli gaan we naar Key West
Dinsdag 22 juli rijden we terug richting Miami en overnachten in Florida City
Woensdag 23 juli gaan we via de everglades naar Naples. Hopelijk zien we onderweg nog wat alligators en kunnen we een airboat ride maken.
Donderdag 24 juli rijden we naar Sarasota
Vrijdag 25 juli gaan we naar Orlando waar we de rest van de vakantie zullen verblijven.
In die twee weken in Orlando gaan we leuke dingen doen. Op ons lijstje staan Disney, universal Studio's, Seaworld en hopelijk nog veel meer uitstapjes.
Vrijdag 8 augustus stappen we weer in het vliegtuig richting Nederland.
Dan zitten er drie geweldige weken op en zijn onze batterijtjes weer opgeladen.
Maar eerst aftellen.
Waarschijnlijk zal het even duren voordat we iets op het blog zullen zetten. We weten nog niet hoe de wifi in Miami is en of we nog fut hebben om iets te schrijven. Maar we zullen alles van de vakantie melden en jullie van alles op de hoogte houden.

Tot snel in Florida!

4 opmerkingen:

 1. Ik wil jullie een hele fijne vakantie wensen! En geloof me krokodillen zullen jullie zien hihi. Mochten jullie in naples nog tijd hebben daar vlakbij ligt sanibel island waar ze over meer dan 400 verschillende schelpen leuk om te snorkelen of gewoon dagje relaxed aan het strand mooi plekje! Waar verblijven jullie in Napels? Ik hoop op een paar mooie fotootjes. In ieder geval GENIET van de mooie 'Sunshine State' x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Have fun!!! Als jullie dit lezen zijn jullie al een de andere kant van de plas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig weer zo'n reisverslag! Dan beleven wij thuis jullie vakantie mee. Heel veel plezier. Zoek een mooie auto uit. Paul heeft er vast wel een paar op zijn verlanglijstje staan.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik dit typ zijn jullie een paar uur geleden vertrokken. Als je het leest ben je er ws al. Hopelijk heb je puf en zin om te bloggen, zo niet dan geniet lekker van jullie weken in the sunshine state.

  BeantwoordenVerwijderen