Een verslag van onze rondreis door West-Amerika en Florida

Maandag 22 Juli: Shoppen


Zoals we al verwacht hadden verliep de nacht niet zo soepel.
Beide werden we regelmatig wakker. Onze biologische klok staat nog op Nederlandse tijd.
Om half 8 vond ik het welletjes en ben er uit gegaan.
Na een verfrissende douche ben ik meteen aan de slag gegaan met het blog.
Ondertussen was ook Paul wakker en gedoucht en ging hij aan de slag in de keuken.
Zoals elk jaar maakt hij het ontbijt klaar en schrijf ik het blog. Zo is het eerlijk verdeeld.
We hebben gisteren lekkere broodjes gehaald en ook al wat beleg. Het ontbijt ging er heerlijk in.
Er waren geen plannen voor vandaag. Het enige waar we het over eens waren was dat we naar de Disney outlets zouden gaan.
Rond half 11 waren we klaar om te vertrekken.
Onze eerste stop was het kantoor van onze vakantie villa. Daar moesten we nog even inchecken. Het meisje dat ons hielp was heel aardig en we hebben nog even staan kletsen.
We hadden laten weten dat de garage deur niet open ging. Normaal gesproken hoeft hij niet open, maar de vuilnis bakken staan er in en die moeten af en toe geleegd worden. We horen de motor wel, maar er gebeurd niets.
Paul had vanmorgen de bak al door het huis gereden zodat hij hem via de voordeur buiten kon zetten. Niet echt handig, maar de bak moest echt geleegd worden.
We hebben met het meisje afgesproken dat er iemand naar de garage deur zou komen kijken. Gelukkig hoeven we daar niet voor thuis te blijven.
Nadat we alles geregeld hadden konden we naar de outlet stores.
We begonnen bij de outlet stores die het verste weg zat. Helemaal aan het eind van International Drive.
We hadden snel een parkeerplekje en gingen op zoek naar de Disney winkel.



Het viel een klein beetje tegen. Er waren veel lege vakken.
Gelukkig hebben we nog wel een paar dingen gevonden die in ons mandje terecht zijn gekomen.


We hebben nog een rondje gelopen langs alle andere outlet stores, maar hebben verder niets gekocht. Het soort winkels daar is niet echt aan ons besteed.

Via de snelweg reden we naar de volgende outlet. Onderweg even snel een hamburger gegeten. Het was wel tijd om iets te eten. We waren ook vergeten om iets te drinken mee te nemen. We merken dat we nog niet helemaal in het ritme zitten hahaha.
Bij de tweede outlet bleek nog minder te liggen. Alles lag wel netje uitgestald zodat het leek of er genoeg was, maar ook hier viel het een beetje tegen. Gelukkig word er regelmatig aangevuld dus we moeten gewoon nog een keer komen.
Na ons outlet avontuur hadden we de GPS ingesteld voor een Hobby Lobby. Van die winkel word ik helemaal gelukkig.
We vonden de winkel maar besloten nog even bij de andere winkels ernaast te kijken. Bij Ross Dress for Less hebben we nog een tijdje rond gelopen en Paul heeft er een shirt gevonden.
Eindelijk bij Hobby Lobby was het weer genieten. Naar mijn idee hebben ze minder hobby spullen van mijn smaak en meer decoratie materiaal, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb een paar leuke dingen gekocht.


Bij de kerst afdeling kwamen we al helemaal in de “Christmas Spirit”. In Amerika is alles groter en dat geldt ook voor hun kerstspullen hahaha

Na Hobby Lobby zijn we naar de dichtstbijzijnde Walmart gereden. We hadden een boodschappenlijstje van te voren gemaakt.
Het was al laat en we kregen allebei trek. We besloten om zo snel mogelijk de boodschappen te doen en dan wat te gaan eten.

Maar achter in de winkel vonden we een verrassing. Een Mac Donalds haha. Hier hebben we iets gegeten en zo konden we toch nog rustig gaan winkelen.

We vonden alles van ons lijstje en rond 9 uur waren we ook helemaal op.
Na een korte rit in de auto kwamen we weer bij ons huis aan.
We hebben nog wat gedronken en gingen moe maar voldaan naar bed.


6 opmerkingen:

  1. Lekker relaxed begin van jullie vakantie. Zeker als je nog wat ritme betreft half in Nederland zit. Ben benieuwd naar jullie volgende dagen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben je eerste volle dag in Amerika goed doorgebracht. Lekker winkelen en leuke dingen op de kop tikken. Prima! Neem wel aan,dat die grote kerstkrans niet mee naar huis gaat haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om jullie avonturen te lezen.
    Mooi huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk winkeldagje! Dat is een goede en relaxte start van de vakantie. Lekker he, die Mac Donald's in de Walmart!! Jullie hebben 't lang volgehouden trouwens voor zo'n eerste dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi hoi Jullie zijn al goed bezig geweest. Zou ook weleens in de hobby lobby willen winkelen ;-)) Gaat Paul nog op zoek naar Lego? Veel plezier en groetjes van Poekie

    BeantwoordenVerwijderen