Een verslag van onze rondreis door West-Amerika en Florida

We gaan weer!!!

Nog even en dan is het zover.
We gaan weer naar Amerika.
De reis van vorig jaar is ons er bevallen, maar helaas waren er een aantal dingen die we gemist hadden. Dus dit jaar gaan we opnieuw en hebben de reis aangepast zodat we alles kunnen bezoeken.
Ook gaan we dit jaar een paar dagen extra. We vertrekken op een zondag en vliegen pas op een vrijdag weer terug. Nu hebben we (bijna) drie volle weken om te genieten van dit prachtige stukje Amerika.
We bezoeken dit jaar Universal Studio's in LA. Vorig jaar konden we dit door ons strakke rooster niet doen.
We moesten toen kiezen tussen Universal en Disney. Nu doen we beide parken. De eerste dagen van onze vakantie zijn meteen gevuld met pretparken.
Ook willen we dit jaar een stukje van Route 66 rijden. En ik weet zeker dat dit gaat lukken. We hebben onze route hier helemaal aan aangepast.
Vorig jaar wilden we graag de Lower Antilope Canyon in Page bezoeken. Helaas waren we te laat die dag om deze nog een bezoekje te brengen. Blijkbaar kun je deze ook het beste in de ochtend of aan het begin van de middag bezoeken. Dus we hebben nu twee overnachtingen in Page zodat we deze prachtige canyon kunnen bezoeken.
Verder gaan we dit jaar niet naar San Francisco, maar naar San José. Een grote stad onder San Francisco. Wat we daar gaan doen is nog niet helemaal zeker. Ze hebben een groot zwemparadijs en een dierentuin. Afhankelijk van het weer kiezen we een uitje. Paul heeft in ieder geval al een onderwater camera voor het zwemparadijs. Ik hoop natuurlijk dat we die gaan gebruiken hahaha.
We blijven voordat we weer terug vliegen nog een hele dag in LA. Zo kunnen we nog wat van de stad zien. Venice Beach staat op het lijstje, maar er is zoveel te doen in die stad, dat we waarschijnlijk vanzelf zien waar we belanden.

De reis is betaald en alles dat we nodig hebben is (bijna) in huis. Nu blijft alleen de voorpret nog over. En dat is het leukste van alle voorbereidingen. In de reisboeken kijken of er of iets leuks is om te bezoeken. En op internet neuzen naar reisverhalen van anderen.
We kunnen niet wachten tot het zover is!!!!!

4 opmerkingen:

  1. Klinkt erg leuk!!heel veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag is het al zover. Time flies!! Heel veel plezier en een goede vlucht!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je dit leest zijn jullie al in het verre westen. Ik ga jullie op de voet volgen. Geniet ervan en laat zoveel als je kan aan ons meelezen (niet ten koste van je vrije tijd natuurlijk)

    BeantwoordenVerwijderen