Een verslag van onze rondreis door West-Amerika en Florida

Het aftellen kan nu beginnen.


De reisbeschrijving is binnen en we weten wanneer we in het vliegtuig moeten zitten.
Het boekwerk dat we hebben gekregen is niet een klein boekje dat je in je tas stopt, maar een flinke map met alle route beschrijvingen vouchers en achtergrond info.
Gelukkig zitten we 11 uur in het vliegtuig zodat we alles rustig kunnen lezen.
We gaan met een Boeing 747-400. Een super groot vliegtuig met een extra verdieping. Helaas mogen we daar niet zitten, want zoveel geld hebben we niet haha haha.We hebben een mooi plekje toegewezen gekregen en we kunnen nu nog even nadenken of we daar ook willen blijven zitten. Vanaf 30 uur voor vertrek  kunnen we nog van plek veranderen.
 
De huurauto is een intermediate SUV. Een lekkere grote bak. Als hij ook het kleurtje heeft van deze foto dan kan mijn vakantie niet meer stuk haha.Toen Paul de foto zag van de auto ging hij meteen op internet zoeken naar filmpjes op youtube. Blijkbaar kun je met deze auto hele leuke dingen doen. Dingen die ik niet zo’n goed idee vind. Dat weet Paul en stiekem plaagt hij mij met al die filmpjes.
 
Nu alleen nog de koffers inpakken en de laatste dingetjes regelen en dan kan onze reis beginnen.

We hebben er zin in!!!!!!

4 opmerkingen:

 1. Nog eventjes aftellen en dan is het zover!! Spannend!!
  Hier kunnen we vaak alleen uit witte en goudkleurige autoa's kiezen. Ik ben erg benieuwd wat voor merk en kleur jullie meekrijgen.

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig zo'n lichtgroen autootje. Lennart zei al dat je misschien wel een rose auto krijgt. Stel je van 11 uur lezen in het vliegtuig niet te veel voor, ik doe vaak alleen maar kleine tutdingen omdat je hele concentratievermogen op op de vlucht slaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk niet dat het de groene gaat worden. Zou wel leuk zijn. Een roze word denk ik niet goedgekeurd door Paul. Voor mij geen probleem hahahaha.
   We kunnen genoeg films kijken in het vliegtuig. Puzzelen, lezen en computeren (met de DS) is ook nog mogelijk. Ik denk niet dat we ons gaan vervelen.
   Groetjes

   Verwijderen
 3. Nog 4 dagen!! Zijn jullie er klaar voor? Spannend! Ik zit al klaar om de blog te volgen en ben erg benieuwd hoe het hele programma bevalt.

  Ik zag net op een andere blog het bankje van Forrest Gump in Universal. Dat gaan wij ook even zoeken. Kan je nog even meegenieten!!

  BeantwoordenVerwijderen